dilluns, 18 de juny del 2018

Els Mossos d'Esquadra


Resultat d'imatges de 112 


Avui hem rebut la visita dels Mossos d'esquadra a l'escola.  
El David i el Josep son Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Balaguer i ens han explicat coses molt interessants: 

* el telèfon 112 és el telèfon d'emergències de Catalunya i l'hem de recordar per si mai ens perdem o necessitenssim assistència sanitària o l'ajuda de la policia o bombers. 

* ens han recordat la importància de viatjar amb la corresponent cadireta de seguretat o el cinturó si ja fem més de  135cm d'alt.  

* ens han explicat que si ens perdessim, lo que hem de fer es quedar-nos al lloc a esperar que ens trobin . Si ens desplacem, dificultem la recerca. 

* diuen també, que si anem a llocs molt concorregurts com pot ser la platja, és interessant que demanem als pares que en anotin el telèfon en un braçalet o al braç mateix. I que , si veiem unes policies, ens adrecem a ells per demanar-los ajuda. 

*  als alumnes més grans , ens han explicat els riscos de fer una mal ús de les xarxes socials i ens han explicat que jugar a jocs de la Play o similars ( com el  conegut "Fornite") sense tenir la edat recomanada per fer-ho , pot generar en nosaltres unes conductes violentes i no apropiades. 

...ens ha agradat molt quan ens han deixat posar les seves gorres, ens han ensenyat tot el material que porten a sobre i també al vehicle ( lots, xiulets, escuts, cascs, senyals de trànsit,...)
  i també han fet sonar les sirenes !!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada