dimarts, 21 de març del 2017

25È ANIVERSARI ZER MONTSEC

Aquest curs la ZER Montsec està d'avniversari. Fa 25 anys de la seva creació i per això s'estan preparant tot un seguit d'actes. El dissabte 1 d'abril de 2017, les escoles realitzaran una jornada de portes obertes destinada sobretot als exalumnes que vulguin venir a recordar els seus anys a l'escola. Hi haurà una petita exposició amb diferents materials i fotografies d'aquests 25 anys. I a la nit es farà un sopar al monestir de les Avellanes.

Paral·lelament els alumnes actuals realitzen el Projecte Interdiciplinari  d'aquest curs amb el 25 Aniversari com a referent. Per aquest motiu entem fent tot un seguit d'entrevistes a antics alumnes i mestres. Aquest dilluns vam rebre la visita de la Mercè Montardit i de la Irene Martinez que ens van explicar com va ser el seu pas per l'escola.


Així què si teniu algun material que ens pugui servir no dubteu en pornar-lo a l'escola. I si sou exalumnes de la ZER, animeu-vos a venir un dia a l'escola i explicar-nos anècdotes divertides com aquesta dels vostres anys a la ZER

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada