dimecres, 20 de maig del 2015

casal d'estiu _ arqueologia

Es necessiten aprenents d'arqueòlegs!
Casals d'estiu del MAC Barcelona 



El Museu d'Arqueologia de Catalunya -Barcelona, presenta els nous casals d'estiu amb la voluntat d'educar i sensibilitzar vers el respecte al nostre patrimoni. Per aconseguir aquesta fita, fem servir unes estratègies de mediació humana que, amb gran versatilitat a l'hora d'adaptar-se a diferents edats, permeten a nois i noies situar-se en un moment de la història, viatjar en el temps i alhora establir punts de connexió amb el present. L'èxit rau en l'ús d'un component lúdic molt important que permet que la dimensió pedagògica sigui molt amena.

 
Les aventures que ens proposen els arqueòlegs són el fil conductor de cada casal temàtic d’estiu d’enguany. Els participants coneixeran i entendran el patrimoni dels nostres avantpassats i ampliaran els coneixements sobre les diferents cultures del passat a partir de l’experimentació. Seran els veritables protagonistes de la història i dia a dia aniran aprofundint, d’una manera emocionant i seriosa alhora.

Aprenents d’arqueòleg. Del 22 de juny al 31 de juliol / 6-12 anys

Necessitem aprenents d’arqueòleg que tinguin ganes de passar-s’ho d’allò més bé, tot descobrint tresors amagats, simulant pintures rupestres, fent rituals egipcis o jugant com farien en l’antiga Roma.

Experimentats en arqueologia. Del 29 de juny al 17 de juliol / 13-16 anys

Vine a investigar amb nosaltres i descobreix el passat com faria un arqueòleg. Endinsa’t en els misteris de totes les civilitzacions que han passat per la nostra terra i descobreix què van fer els nostres avantpassats i com vivien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada